PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

28 Mayıs 2013 Salı

Euro Truck Simulator Otogarlı Otobüs Yaması İndir

Sizler için oyun yamaları kategorimizdeki paylaşımlara en iyi yamaları derleyerek devam ediyorum.Bu yazımda da euro truck simulator oyuncuları için güzel bir yamayı sunacağım.Yamamız genellikle en çok aranılan yamalardan birisi olduğu için bende bu yazı ile sizlere yardımcı olmak istedim.Euro truck simulator otogarlı otobüs yaması oyunu daha eğlenceli hale getiren yamalardan bir tanesidir.

Bu yama ile birlikte oyuna otagar ve otobüsleri eklemiş olacağız.Ayrıca oyuna entegre edilen otobüsleri de sürebileceksiniz.Bu sayede tırların dışında otobüs şoförlüğü de yapabilme olanağına kavuşacaksınız.Ets oyunu için yapılan ve en beğenilen yamaların başında geldiğini de sizlere hatırlatalım.Euro truck simulator otogar yaması ve euro truck simulator otobüs yaması arayanlar bu yazımızın altında linkten yamayı indirebilirler.Yamanın kurulum işlemi oldukça basittir.Bütün yamalarımızda zaten hemen hemen aynı yöntemi kullanmaktayız.

Yamanın Kurulumu: .scs uzantılı dosyaları Belgelerim > Euro Truck Simulator > mod Klasörü içerisine atın hepsi bu kadar.

ETS Otogar+Otobüs Modu İndir : Tıkla İndir

Street Fighter 4 İndir

2009 yılında Capcom’dan çıkan Street Fighter IV aksiyon türünde multiplayer oynanabilen bir oyun. Bu yeni versiyonun da daha önceki oyunlarda olmayan bazı karakterler var. Bunlar; Abel, El Fuerte, Crimson Viper, Rufus, Seth, Cammy, Dan, Gen, Fei Long, Rose, Sakura, Akuma ve Gouken. Street Fighter IV atari salonlarından gelme bir oyun. İlk versiyonlarına göre fazlaca gelişmiş grafikleri var. İlk Street Fighter Hiroshi Matsumoto ve Takashi Nishiyama tarafından hazırlandı ve 1987 yılında piyasaya sürüldü. Tabi ilk oyunda sadece Ryu ve Ken karakterleri oyuncu kullanımına açıktı. Şu anki Street Fighter IV’te 20’e yakın dövüşçüyü kontrol edebiliyorsunuz. İlk olarak konsollar için yani Xbox 360, PS3 ve Nintendo Wii platformları için satışa çıkan oyun daha sonra Pc uyumlu sürümünü de çıkardı.

Street Fighter IV’te Games for Windows-Live seçeneğiyle Windows Live hesabınızla giriş yapıp oyunu internet üzerinden battle ve online seçenekleri ile oynayabiliyorsunuz. Oyundaki arcade seçeneğiyle de turnuvalara katılıyorsunuz. Turnuvalar haricinde oyunda bir de challenge modu mevcut. Süreniz bitmeden düşmanlarınızı yenmek ya da gücünüz tükenmeden dövüşmeniz gerekiyor. Training Mode seçeneğinde ise seçtiğiniz karakterle antremanlar yapıyorsunuz. Böylece hem tuşları öğrenmiş hem de kombo yapacağınız hareketleri görmüş oluyorsunuz. Street Fighter IV’ın görselleri için cell shading tekniği kullanılmış. Birçok oyun sever tarafından olumlu eleştiriler alan bu son serinin en sevilen özelliği özüne sadık kalarak yenilenip, geliştirilmiş olması.

Oyun için çok özellikli bir bilgisayara sahip olmanıza gerek yok. 2 ghz işlemciniz, 1 gb ram ve shader 3.0 destekli bir ekran kartınız varsa rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyunun en yeni özelliklerinden birisi de oyun içi senaryolar. Her karakterin dövüşmesinin bir amacı var ve siz oyun içi videolarla bunları öğreniyorsunuz.

Street Fighter 4 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/ Windows 7
Ekran Kartı: 512 Mb
Hard Disk :8 Gb
İşlemci: 1 Ghz
Ram: 512 mb

Street Fighter 4 İndir : Tıkla İndir

Street Fighter 4'ün multimedya galerisi






 

Batman Arkham City İndir

Batman Arkham City Rocksteady Studios tarafından geliştirilen 2011 çıkışlı bir aksiyon-macera oyunudur. Dc Comics çizgi romanlarının kahramanı olan Batman’in başkarakter olarak yer aldığı Batman Arkham Asylum adlı oyunun da devam niteliğindedir. Batman Arkham City PS3, Xbox 360 ve PC platformaları için üretilmiştir.

Batman Arkham City oyunu çizgi roman yazarı Paul Dini tarafından senaryolaştırılıp oyun haline dönüştürüldü. Oyunun müzikleri ise Ron Fish ve Nick Frundel tarafından yazıldı. Oyun oldukça olumlu eleştiriler aldı. İlk oyuna göre Batman Arkham City’de kötü karakterlerin sayısında bir artış mevcut. Oyuna Mr. Freeze, Penguin, Bane, Poisin Ivy ve Two-Face gibi hem çizgi romandan hem de filmlerinden bildiğimiz karakterler de dahil olmuş. Ayrıca oyunda özel görevlerde Catwoman karakterini de kontrol edebiliyorsunuz. Oyun single player haricinde multiplayer olarak da oynanabiliyor.

Batman Arkham City oyununu oynayanların ilk tavsiyesi bir önceki oyun olan Arkham Asylum’u oynamış olmaları. Çünkü hikâyesinde birbiri içine geçen bağlantılar mevcut. Oyuna Bruce Wayne olarak başlayıp Batman haline geçiş yapıyorsunuz. Oyunun olumlu eleştirilerinden biri de Arkham City’nin tasarımında. Batman’in o karanlık suç dolu dünyasını çok iyi yansıttığı söyleniyor. Oyun bir senaryo akışında ilerlese de oyun içinde bulunan pek çok yan görev de mevcut. Oyunu bitirseniz bile yan görevlerin birçoğu hala bitirilmemiş oluyor. Oyunun neredeyse kusursuz olması bi devam oyunu yapılma kararını da firmalara düşündürmüş. Warner Bros’dan yapılan açıklmaya göre 2013 yılı içinde çıkacak olan oyun bu sefer Rocksteady Studio’ları tarafından yapılmayacak. Oyunun hayranları yeni bir oyun haberi ile ne kadar sevinse de arkham serisinin kusursuz olmasında en önemli faktör olan rocksteady studio’larının işin içinde olmayacağından dolayı karamsarlığa düşmüş.

Batman Arkham City Sistem Gereksinimleri

-İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Vista veya 7
-İşlemci: Dual-Core CPU 2.4 Ghz
-RAM: 2GB
-Ekran kartı: NVIDIA 8800 veya ATI 3800 – 512MB VRAM
-Ses kartı: Microsoft Windows XP/Vista veya 7 destekli ses kartı (100% DirectX 9.0)
-DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
-Sabit disk: 17.5GB boş alan

Batman Arkham City İndir : Tıkla İndir

Batman Arkham City'nin multimedya galerisi






 

21 Mayıs 2013 Salı

PES 2013 Alper Potuk Face – Yüz

Bu yüz çalışması ile PES 2013 oyununuza Alper Potuk ’in face’i eklenecektir.Bu kaliteli face çalışması ile oyununuzda ki mevcut olan Alper Potuk yüzü daha kaliteli ve gerçekçi bir hal alacaktır.Aynı zamanda çalışmanın içerisinde Hair,saç çalışmasıda bulunmaktadır.



PES 2013 Alper Potuk Face – Yüz indir

PES 2013 Galatasaray 2013-2014 Forma Paketi Yaması (Kit-Pack) İndir

Pes 2013 severler için takımlarının formalarının bulunduğu paketler yayınlanmaya başlandı. Sizde kendi takımızın formasını sitemizden temin edebilirsiniz. Bu yazımızda Pes 2013 Galatasaray takımı 2013-2014 sezonu için forma yamasını sizlere sunuyoruz. Yamada 2013-2014 için güncel formalar tasarlanmıştır. Yama hakkında her türlü şikayet yada soru için lütfen yorum yapmayı ihmal etmeyiniz. Pes 2013 ile ilgili güncellemeleri yakından takip etmek için sitemizin TAMindirdik facebook sayfasını beğenebilirsiniz. İstek olarak yama talebinde de bulunabilirsiniz. Ekip olarak sizin için temin etmeye çalışacağız. İyi eğlenceler, iyi oyunlar dileriz.

Pes 2013 Galatasaray 2013-2014 forma paketi (Kit-Pack) İndir

Pes 2013 Oyuna Forma Ekleme (Video)

17 Mayıs 2013 Cuma

PES 2013 “Rld.dll Bulunamadı!” Hatasının Çözümü

PES 2013 oynayanların en sık rastladığı hatalardan bir tanesinden bahsedeceğim bu yazımda sizlere. Bu hatanın adı “rld.dll” hatası. Bahsi geçen dosya, antivirüs programlarınız tarafından virüs veya tehlikeli dosya olarak algılandığı için bilgisayardan siliniyor. Bundan dolayı oyuna girmek istediğinizde bu dosyanın mevcut olmadığı şeklinde bir uyarı alıyorsunuz. Çözümü ise oldukça basittir. Yazının sonundaki indirme bağlantısına tıklayarak, ilgili dosyayı indirin. Ardından oyunun kurulu olduğu klasörün içerisine atın. Tabi bu işlemleri yaparken antivirüs programınız kapalı olmalı. Yoksa tekrar dosyayı tehlikeli dosya olarak algılayıp silecektir.

Rdl.dll İndir

Gelen Aramalar:
pes 2013 rld dll indir,rld dll pes 2013 indir,pes 2013 rld dll hatası,pes 2013 rld dll,pes 2013 rld dll dosyası indir,rld dll indir

PES 2013 Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü

Özellikle futbol tutkunları için en önemli aylardır sonbahar ayları. Çünkü hem Pro Evolution Soccer 2013 hem de FIFA 13 piyasaya sürülür. Eskiden Football Manager serisini de bu aylarda elde edince hangisini oynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.

Şimdi de Eylül ayının sonlarına gelmemizle birlikte havalar henüz soğumamış olsa da, Konami bizleri yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü piyasaya sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda sizler için demosunu ve lansmanda tam sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu yıl çok daha iddialı dersem yanılmış olmam.

Arkadaşlar 1-2 saat önceye kadar bu Pes 2013 Çalışmayı Durdurdu Hatası çözmek için internetten bazı konulara bakıyordum, sonunda çözdüm. Bende ahmmetturan.org’tan indirdim ancak orada çalışmayı durdu hatası alanlar için çözüm olarak güvenlik duvarından engellemeyi göstermiş, bende işe yaramadı.Asıl sorun dt07.img dosyasının bozuk oluşunda.

Pes 2013 çalışmayı durdurdu hatası almaya devam ediyorsanız yönetici olarak çalıştırın ve bu sorunu çözün.Eğer hala Pes 2013 çalışmayı durdurdu hatası alıyorsanız buradan sağlam olan dt07.img dosyasını indirerek Program Files > Konami > Pro Evolution Soccer 2013 > img klasörünün içindeki dt07.img dosyasıyla değiştirin. İşte bu kadar bende artık hata gelmiyor umarım sizde de bi problem çıkmaz.

Bu şekilde Pes 2013 Çalışmayı Durdurdu Hatası çözülmüş oluyor.

Gelen Aramalar:
pes 2013 çalışmayı durdurdu,pes 2013 çalışmayı durdurdu hatası,pes 2013 dt07 img indir,pes 2013 çalışmayı durdurdu hatası çözümü,dt07 img indir,pes 13 çalışmayı durdurdu hatası

Grand Theft Auto Vice City Tek Link İndir

Gta Vice City İndir Tek Link

Grand Theft Auto: Vice City bir 2002 olduğunu açık dünya aksiyon-macera video oyunu tarafından geliştirilen Rockstar North Birleşik Krallık (eski DMA Design) tarafından yayınlanan Rockstar Games . Bu ikinci 3D oyun Grand Theft Auto video oyunu franchising ve genel altıncı orijinal başlığı. O için 29 Ekim 2002 tarihinde Kuzey Amerika’da girmiştir PlayStation 2 ve daha taşıdık Xbox ve Microsoft Windows 2003. Üzerinde kullanıma sunuldu Buhar 4 Ocak 2008 tarihinde ve üzerindeki Mac App Store 25 Ağustos 2011 tarihinde.Bir GameCube versiyonu planlanmış, ancak hiçbir zaman piyasaya sürülmemiştir. Vice City önceliyor Grand Theft Auto III ve takip tarafından Grand Theft Auto: San Andreas .

Vice City 1980 Amerikan kültüründen çok onun ilham çizer. 1986 yılında Set Vice City , sonra modellenmiştir kurgusal bir şehir Miami , hikaye etrafında dönmektedir mafya tetikçisi Tommy Vercetti hapisten yeni çıkmış edildi. Bir suç imparatorluğu oluşturmak ve kentin diğer suç örgütlerin iktidarı ele geçirmek ise yanlış giden bir uyuşturucu pazarlığında dahil olduktan sonra, Tommy sorumluların arar. Oyunu Grand Theft Auto III kullanılan oyun motoru bir tweaked sürümü kullanan ve benzer büyük bir tam binaları ile doldurulur Cityscape, araçlar ve insanlar sunar. Serideki diğer oyunlar gibi, Vice City öğeler vardır oyun sürüş ve üçüncü kişi shooter ve oyuncu oyun deneyimi üzerinde daha fazla kontrol sağlayan bir açık dünya oyun sunuyor.

Piyasaya sunulduğundan sonra, Vice City 2002 en çok satan video oyunu oldu. 2006 Temmuz ayında, Vice City tüm zamanların en çok satan PlayStation 2 oyunu oldu. Vice City de Japon dergisi çıktı Famitsu 2006 favori 100 videogames ‘s okuyucular’ listesinde, sadece tam Batılı listesinde başlık.Bu başarının ardından, Vice City Avrupa, Avustralya ve Japonya’da bültenleri yanı sıra PC için piyasaya çıktı Rockstar Viyana da selefi, Grand Theft Auto III oyunu paketlenmiş, ve Grand Theft Auto olarak sattı: Çift Pack . Xbox Vice City ‘nin ayarı için aynı zamanda dönüldüğü Vice City Stories: Grand Theft Auto , bir görevi prequel Vice City olaylara. Aralık 2012′de, Rockstar oyunun 10. yıldönümü için kutlama olarak iOS ve Android platformları için Vice City yayımladı.

Vice City üzerine inşa Çünkü Grand Theft Auto III , oyun selefi üzerinde çeşitli tweaks ve iyileştirmeler ile GTA III ile büyük ölçüde benzer bir oyun tasarım ve arabirim izler. Oyun, karakteristik bir çok açık-uçlu bir Grand Theft Auto serisinin; misyonlar hikayesi tamamlamak ve kentin yeni alanlar açmak için tamamlanması gereken ancak, oyuncunun çevresinde sürücü ve de şehrin farklı bölümlerini ziyaret edebilir / onu eğlence ve aksi takdirde, onlar bir misyonun ortasında henüz değilse ne isterseniz yapın. Daha önceki GTA başlıkları ile olmuştur gibi gizli silah ve paketleri gibi çeşitli öğeler de, peyzaj dağılmış.

Oyuncular (, araç çalabilir araba , tekne , motosiklet , ve hatta helikopter çekimleri, robberies, ve genellikle kaos yaratmak drive-by katılmak). Ancak, bunu yaparken polisin (veya, aşırı durumlarda, istenmeyen ve potansiyel olarak ölümcül dikkat yaratmaya eğilimlidir FBI ve hatta Ulusal Muhafız ). Polis birimleri şimdi ellerinde karşın Polis davranış, Grand Theft Auto III çoğunlukla benzer gece çubukları , dağıtma başak şeritler delinmesine oyuncunun araba lastikleri gibi SWAT ekipleri uçan polis helikopteri ve gizli polis birimleri, à aşağı rappelled ediliyor la – Vice Squad. Emniyet dikkat çeşitli yollarla da etkisiz hale getirilebilir.

Oyunda yeni bir ek şehir genelinde dağıtılan özellikleri bir dizi satın almak için oyuncunun yeteneğidir. Bunlardan bazıları ilave yuvalarının (esas olarak silah toplanmış ve oyun kaydedilebilir yerle) vardır. Oyuncu satın alabilirsiniz “varlıklar” olarak adlandırılan işletmelerin çeşitli vardır. Bunlar şunlardır film stüdyosu , bir dans kulübü, bir striptiz kulübü, bir taksi şirketi, “dondurma teslim işletme” (bir olarak hareket paravan şirket ), bir çekek yeri, bir baskı işleri, ve bir otomobil showroom. Her ticari mülkiyet gibi rekabeti ortadan kaldırarak veya ekipman çalmak gibi ona bağlı misyonlar, bir numarası vardır. Belirli bir özellik için tüm görevleri tamamlandığında, özellik giderek müreffeh Vercetti periyodik toplayabilir devam eden bir gelir elde etmeye başlayacaktır.

Çeşitli çeteler hikaye olayları ayrılmaz bazılarının, oyunda sık sık görünüşe yapmak. Bu çeteler genelde oyuncunun bir olumlu ya da olumsuz görüş var ve ona oyuncu ya da çekim sonrası buna göre hareket ederler. Rakip çetelerin üyeleri arasında Atışları kendiliğinden oluşabilir ve çeşitli misyonlar karşıt çeteler arasında organize kavgalar içerir.

İsteğe bağlı yan misyonlar tekrar oyuncu yapmak için fırsat veren, içerdiği Pizza teslimatları, sürücü için kişi yaralandı hastaneye bir olan ambulans , bir taksi yolcu teslim, bir itfaiye aracı ile yangınları söndürmek, bir polis aracı kullanarak, bir kabadayı olmak suçlular öldürmek ve bir sürücü yeteneği otobüs , yolcu ücreti ödeyen taşınması. Para ödülleri ve ara sıra oyun avantajları (örneğin artmış sağlık ve zırh kapasitesi ve sonsuz sprint) bu faaliyetlerin farklı zorluk seviyeleri tamamlayarak için verilir. Para Farklı toplamları elde çevirir sayısı ve yüksekliğine bağlı olarak motosiklet veya hızlı araba açılış hüner atlar için verilir.













Gta Vice City
Rar Şifresi:www.bedavaoyunindir.org

Metin2 5 Li Efsun Botu Türkçe İndir

Metin2 Türkçe Efsun Botu İndir Yeni

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere pvp serverlerde çalısan Türkçe efsun botunun kullanınmı anlatıcam hilede virüs yoktur hile cok kullanıslıdır 5 tane iteme aynı anda efsun atabilirsiniz hilenin kullanımını videolu sekilde anlattım.



Metin2 5 Li Efsun Botu

Football Manager 2013 İndir (Tek Link)

 Football Manager 2013 İndir (Tek Link)
Bir klasiktir menajerlik oyunları. Her sene, sadece yenilenen kadroları ile görücüye çıktığı düşünülür. Hal bu ki FM bu düzeni bozmayı uzun zamandır seviyor, fakat bunları bizim gözümüze çok batırmıyordu. Bu oyunda değişikliği bir adım daha öteye taşıyan Sports Interactive artık değişiklikleri gözümüze sokmaya karar vermiş. İçeriğindeki onlarca farklı yenilikle kullanıcılarını selamlayan oyun, yenilenmiş arayüzü, eklenen yeni modları ile bizleri mutlu etmeye başarıyor. Çekirdek sistemini korumaya devam eden oyun, üstüne koyduğu yeniliklerle bizleri şaşırtmaya devam etti. Özellikle arama çubuğunun geliştirilmesi, oyun hızını artırmak yönünden güzel bir yenilik olmuş.

Bizi mutlu eden en büyük yenilikse oyunun Türkçe arayüzüne sahip olması. FM 2013'ün Türkçe dil desteği olması bizden tam puan almış durumda. Bu sayede herhangi başka bir eklenti yüklemeden oyunu orijinal bir şekilde oynayabileceğiz. İçeriğindeki onlarca diyalog, bu sayede İngilizcesi iyi olmayan Türk oyuncular için bir problem olmaktan çıkmış durumda.

Football Manager 2013'ün multimedya galerisi








Football Manager 2013 İndir

Football Manager 2013 Crack Fix ( Denendi %100 çalışıyor. )

Daha önceden de bir crack çıkarsa burada paylaşacağımı söylemiştim. Torrent sitelerini gezerken bir crack paylaşıldığını gördüm crack fix adıyla. İndirdim kopyaladım oyuna giriş yaptım. Lig eklerken çok fazla seçince hata verdi onun haricinde kariyere başlayabildim. Buyurun sizde deneyin en azından hikaye modunda oynayabilirsiniz.




Football Manager 2013 Crack Fix

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!